asda

VREI UN TEN IMPECABIL CU…

Odata ce faci trecerea de la cosmetice obisnuite la produse cosmetice organice observi cum pielea capata o stralucire deosebita si un aspect mult mai sanatos. In plus, datorita ingredientelor pure, extrase din natura, cosmeticele organice hranesc organismul cu o multime de nutrienti, vitamine, minerale si antioxidanti, care intaresc sistemul imunitar si te protejeaza de pericolele ce vin din mediul inconjurator. “Organic” inseamna 100 % natural, inseamna ca produsele cosmetice sunt rezultatul muncii unei echipe de profesionisti.

DETOXIFIEREA FACIALA, SOLUTIA IMPOTRIVA TENULUI…

Aspectul tern, lipsit de strălucire al pielii este semnalul de alarmă dat de organism atunci când toxinele acumulate devin o ameninţare. Din fericire, la îndemana oricui există procedura de detoxifiere a tenului cu ajutorul dermocosmeticelor Fereto Organics. Cosmeticele organice nu sunt un moft, ci o necesitate pentru femeia care refuza sa-si mai distruga organismul cu sutele de chimicale regasite in produsele obisnuite.

DESCOPERA DERMOCOSMETICELE FERETO ORGANICS

Dermocosmeticele Fereto sunt obtinute numai din ingrediente care se gasesc in naturala, nu contin conservanti, coloranti sau alte substante toxice. Fata de cosmeticele clasice sunt fabricate dupa anumite reguli foarte stricte pentru ca altfel producatorul nu ar putea primi certificarea organica. Gama Fereto Organics detine certificat Qualite France.

FERETO ORGANICS PENTRU FIECARE TIP…

Ai tenul uscat, gras, mixt, sau sensibil? Dermocosmeticele Fereto Organics iti ofera ingrijirea adecvata pentru fiecare tip de ten. Este important sa-ti cunosti pielea si sa-i oferi hidratarea mult dorita care sa-i redea elasticitatea si stralucirea. Femeile isi doresc in continuare sa fie frumoase, dar in acelasi timp isi doresc sa fie si foarte sanatoase, iar dermocosmeticele orgnice le permit acest lucru.